Vrijblijvend kennis maken met de rijschool

Voor onze rijschool is het gebruikelijk om mensen voor de start van de rijopleiding vertrouwd te maken met de auto en rijinstructeur. Door middel van onze GRATIS proefles kun je dan ook vrijblijvend kennis maken met Rijschool Smits.

Daarnaast kan de rijinstructeur door de proefles kijken wat je zoal kunt en of je het voertuig al een beetje beheerst. Hierdoor is het misschien wel mogelijk om een kleine indicatie te geven van hoeveel lessen je ongeveer nodig zult hebben.

Op deze manier is het voor allebei een prettige kennismaking en mocht de proefles onverhoopt niet bevallen dan kun je nog altijd beslissen om eens ergens anders te gaan kijken.

Maak kennis tijdens de GRATIS proefles

Maak GRATIS kennis met Rijschool Smits en bepaal of onze werkwijze jou bevalt. Vraag de gratis proefles aan door middel van onderstaand formulier.


Wij verwerken de gegevens via een beveiligde verbinding en deze worden alleen gebruikt voor doeleinden zoals in ons privacybeleid staat omschreven.

Wil jij altijd op de hoogte zijn van onze laatste ontwikkelingen?
Schrijf je dan in en ontvang GRATIS onze nieuwsbrief met actuele informatie en acties.

Naam(*)
Geef jouw volledige naam.

Woonplaats(*)
Geef uw woonplaats in.

Telefoon(*)
Geef uw telefoonnummer in.

E-mail(*)
Geef een geldig mailadres.

Ongeldige invoer

(*)
Om het formulier te versturen dient u op de hoogte te zijn en akkoord te gaan met het privacybeleid van Rijschool Smits.