Autorijles

Wil jij ook gaan beginnen met rijlessen voor de auto? Of was je al bezig maar wil jij het lessen opnieuw gaan oppakken? Bij ons ben je aan het juiste adres! Samen bespreken we de duur: 1, 1,5 of 2 uur en de frequentie van de rijlessen. Rijschool Smits is erg flexibel en bijna alles is mogelijk.

Gemiddeld gezien heeft men zo'n 40 tot 50 uur aan rijlessen nodig voordat het rijbewijs wordt behaald. We hebben geen pakketten, die je meestal deels van te voren moet betalen, omdat we vinden dat je alleen de lessen die je werkelijk nodig hebt hoeft te betalen.

Alle rijlessen worden door mij persoonlijk gegeven. Je wordt thuis opgehaald en ook weer teruggebracht. Wil je op een andere plaats (in Horst aan de Maas) worden opgehaald of afgezet? Dan is dit in onderling overleg natuurlijk ook mogelijk. Heb je een tussenuur op school en wil je daarin lessen dan proberen we dat te regelen en wordt je opgehaald en teruggebracht naar school.


Theorie volgen?

Bij Rijschool Smits kun je gebruik maken van het online 3D theorie-pakket of volg onze theorie-cursus (3 avonden theorie de vierde dag examen).